gülçiNihan GERÇEK HEPSİCİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : herhangi bi yerden XD İş/Hobiler? : müziq dinlemeq Sitemiz Nasıl? : sarı şeker :D HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: gülçinin hiç duyulmayan röpörtajı Salı Tem. 08, 2008 1:35 pm | |
| arkadaşlar ben size çok çok özel bi hepsi röportaj sunuyurum değerini bilin ve yorum yapın lütfenn başlıyorum Soru;Hayranlarınızdan çok fazla abartan var mı bu hayranlık işini? Cemre:Gerçekten fazla abartanlar oluyo tabi ama hayran olmalarından memnunuz yani Gülçin:Bize bakıp şarkılarımızdan söylemelerine bayılıyorum Eren:İmza günlerimiz çok kalabalık oluyo gerçekten de biz bile şıkışıp giriyoruz bazen Yasemin:Evet Gülçine katılıyorum çok güzel şarkı söylüyorlar gerçekten Soru; Hayranlardan konuşuyoruz demek ki o zaman hayranlarınızın merak ettiği bi soru daha boylarınız çok merak ediliyomuş söyler misiniz ayıp olmazsa? Cemre: Yok canım ne ayıbı ben grubun en zayıfıyım boyum 167 cm Gülçin: Hayranlarımz kafadan atıyolar bazen boy uzunluklarımızı ama gerçekten söylüyoruz boyum 173 cm Eren:Ben tam bilemiyorum 165 cm olabilir Yasemin:Ben en kısa boyluyum ve bunu söylemekten gurur duyuyorum Soru;Bu kadar muhabbetten sonra 3. albüm ne zaman çıkıyor? Cemre:Sürpriz kalsın hadi bu Gülçin:Bencede tıp Eren: Soru işareti kalacak bunlar Yasemin: Kızlara katılıyorum Soru; Albümlerinizde en sevdiğiniz parçalar? Cemre: Birincisinde Nedenini Sorma,Gitme ikincisinde Olmaz Böyle Şey Gülçin:Birincisinde Dur dur,Yalan, Gitme İkincisinde mum Eren: ilk albümde çok güzelsin diğerini bilmiyorum Yasemin:Nedenini sorma, yalan, kalpsizsin Soru;Kendinizi çiçeğe benzetseniz ne olurdunuz? Cemre: Orkide Gülçin:Gelincik Eren:Papatya Yasemin:Yasemin tabi ki Soru;Aranızda şarkı söylemeyi pek sevmeyen var mı? Cemre: Ben severim ama Eren pek sevmez Gülçin: Ben kesinlikle değilim dans, şarkı benim hayatımın ayrılmaz parçaları ama Eren pek sevmez sanki Eren:Ben itiraf ediyorum pek sevmediğim bi gerçek zaten albümlerimizdeki parçalarda da en az ben söylüyorum dansı tercih ederim Yasemin: Ben de şarkı söylemeyi severim eren pek semiyo nedense soru; Hayranlarınız içinizden en iyi arkadaşlar kimler die merak ediyolar bazıları eren- gülçin diyo bazıları cemre-eren siz ne diosunuz? Yasemin; Beni dememişlerr Cemre; Örnek verdi yasemin alınma hemen. bu şekilde bi şey yok hepimiz iyi arkadaşlarız Gülçin; Erenle ben 12 yaşında tanışmıştık cemre ve yaseminle sonra dans okulunda tanıştığımız için öyle diyolardır yoksa yok öle bişey Eren ; Bana diyecek bi şey kalmadı valla. Soru;Duyduğumuza göre aranızda tek ilişki yaşayan Eren o zaman nasıl gidiyo eren ilişki Eren; Valla hiç bilemiyorum iyi gibi de neyse pek vakit ayıramıyorum ona Soru;Dizi nasıl? Cemre; Çok yorucu Gülçin;Evettt Eren;Kesinlikle Yasemin;Aynen Soru; Hiç erkek hayranlarınız yokmu? Cemre; Var tabi ama onlar gizli hayran Gülçin;Evet gizli gizli çiçek filan yolluyorlar Eren; Bize pankart gibi şeritler bile yapmışlar Yasemin; Evet çok güzeldi | |
|
enbüyükardacı AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 533 Yaş : 28 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Yoshy[m]&Gülçin[m]Ekstra=Arda*Zac. İş/Hobiler? : Voleybol oynarım * Resim yaparım * Ardamla Yatar * Yoshymle Kalkarım... Sitemiz Nasıl? : Süepr Ötesi*.*.! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Google Amca...! HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: gülçinin hiç duyulmayan röpörtajı Perş. Tem. 17, 2008 12:33 pm | |
| canım bunu ben biliyorum duyulmuş bir şey | |
|
!...D!L@R@...! AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : C€MR€ İş/Hobiler? : Chat Yapmak Sitemiz Nasıl? : GÜZEL AMA HEPSİ SOKAĞI BENİM FİKRİM!!!!!!!!!!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: gülçinin hiç duyulmayan röpörtajı Perş. Tem. 17, 2008 5:59 pm | |
| | |
|