gülçiNihan GERÇEK HEPSİCİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 33 Yaş : 30 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : herhangi bi yerden XD İş/Hobiler? : müziq dinlemeq Sitemiz Nasıl? : sarı şeker :D HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: küçükken yazdığı şarkı Salı Tem. 08, 2008 1:27 pm | |
| ARKADAŞLAR İŞTE BU ŞARKI Bunu pazar expreste derken duydum roportajcı sordu kucukluk sarkı bestelermisiniz diye sordu gülçinde ewt dedi ..sonra baska soru sordu..
herkesin bir sonu var kimileri aştan yana sevmeninde sevileninde bir sonu var...
aceleyle kalkmam lazım buluşmaya yetişmem lazım eywah saat gecti sevgilim dur gitme gitme
neden asklar bu kadar kısa neden askın gözu kor neden erkekler bu kadar cahil neden nedennnnnnnnnnn
aceleyle kalkmam lazım buluşmaya yetişmem lazım eywah saat geçti sevgilim dur gitme gitme...... | |
|
enbüyükardacı AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 533 Yaş : 28 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Yoshy[m]&Gülçin[m]Ekstra=Arda*Zac. İş/Hobiler? : Voleybol oynarım * Resim yaparım * Ardamla Yatar * Yoshymle Kalkarım... Sitemiz Nasıl? : Süepr Ötesi*.*.! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Google Amca...! HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: küçükken yazdığı şarkı Perş. Tem. 17, 2008 12:33 pm | |
| biliyorum demekten nefret ettim ama biliyorum saol | |
|
!...D!L@R@...! AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : C€MR€ İş/Hobiler? : Chat Yapmak Sitemiz Nasıl? : GÜZEL AMA HEPSİ SOKAĞI BENİM FİKRİM!!!!!!!!!!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: küçükken yazdığı şarkı Perş. Tem. 17, 2008 5:59 pm | |
| sağol ama bende biliyorum | |
|