eren*bkc £r£N D£LİSİ ADMİN
Mesaj Sayısı : 595 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : cemremi,ayşenuru,hazeli,diloşu İş/Hobiler? : Dans,bilgisayar,müzik!!! Sitemiz Nasıl? : MÜKEMMMELLL!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermede siteyi ben kurdum =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: S.Mod alınacak ŞARTSIZ!! Çarş. Haz. 03, 2009 11:36 am | |
| Acil Moda ihtiyaç olduğu için bu seferlikilk mesaj atan alınacak.İlk mesaj atan s. mod görevini iyi yapar,siteyle ilgilenir ve üye bulursa co admine yükselecek ! BAŞVURU FORMU:
AD: YAŞ: SİTEYE KAÇ SAAT GİRERSİN:
Bu kdr...2. kişi yazarsa uyarı alır!
Grup Hepsi Fan Yönetimi | |
|
WaRniNq! SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : . İş/Hobiler? : .. Sitemiz Nasıl? : Süper =) Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermedi ben geldim =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 07/06/09
| Konu: Geri: S.Mod alınacak ŞARTSIZ!! Paz Haz. 07, 2009 1:12 pm | |
| AD: Elif YAŞ: 13 SİTEYE KAÇ SAAT GİRERSİN: 4'den fazla =) NOT: mesaj sayım çok az biliorum ama bu gün hemen başlicam yükseltmeye =) | |
|
eren*bkc £r£N D£LİSİ ADMİN
Mesaj Sayısı : 595 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : cemremi,ayşenuru,hazeli,diloşu İş/Hobiler? : Dans,bilgisayar,müzik!!! Sitemiz Nasıl? : MÜKEMMMELLL!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermede siteyi ben kurdum =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: S.Mod alınacak ŞARTSIZ!! Paz Haz. 07, 2009 1:52 pm | |
| ok cnm süper mod'sun 5 yere mod oldun tebrikler!!!! | |
|
WaRniNq! SÜPER MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : . İş/Hobiler? : .. Sitemiz Nasıl? : Süper =) Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermedi ben geldim =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 07/06/09
| Konu: Geri: S.Mod alınacak ŞARTSIZ!! Paz Haz. 07, 2009 1:55 pm | |
| | |
|