| 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslı'mmm ve Dilara'mmm... İş/Hobiler? : Yoshym, Yoshym, Yoshym Sitemiz Nasıl? : SüpeRR...! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Aslı'm=) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Perş. Tem. 31, 2008 9:37 pm | |
| Aslım ...btnm...Doğum günün kutlu olsun btomm... Seni çook sefiorm... Bunlar hediyelerinin ilk 3'ü...daha dvmı var..ama şimdi koyamıcam... =) bu tamamen bnm yapımım= bu da tamamen bnm yapımım= imzanın üstündekileri bn yasdım=) = daha birsürü imza ve avatar yaptım sana Aslı'm şimdilik bu kafar..devamı gelcek... | |
|
| |
Ayşn_Ergl ÇOK SALAĞIM BANLANDIM!!!
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 30 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Gülçin Sitemiz Nasıl? : HARİKA Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : İMZA...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 9:11 am | |
| | |
|
| |
eren*bkc £r£N D£LİSİ ADMİN
Mesaj Sayısı : 595 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : cemremi,ayşenuru,hazeli,diloşu İş/Hobiler? : Dans,bilgisayar,müzik!!! Sitemiz Nasıl? : MÜKEMMMELLL!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermede siteyi ben kurdum =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 11:27 am | |
| şu an ağzım açık kaldı valla ayşenurcum cemremmmm ikinizide dünyalar kadar çoooooook seviormmm | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 331 Yaş : 30 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Gülçin Sitemiz Nasıl? : HARİKA Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : İMZA...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 11:36 am | |
| canım beni beğenmen yeterli ya iyiki doğdun aşkım iyiki doğdunda seni tanıdım bitanem | |
|
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslı'mmm ve Dilara'mmm... İş/Hobiler? : Yoshym, Yoshym, Yoshym Sitemiz Nasıl? : SüpeRR...! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Aslı'm=) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 12:07 pm | |
| =) bizde seni cnmm... bunlarda devamı= bu tamamen bnm yapımım= bu da tamamen bnm yapımım= bu da tamamen bnm yapımım= bu da tamamen bnm yapımım= Sadece sondaki Aslı yazısını ben yazdım =) : tamamen bnm yapımım= tamamen bnm yapımım= Aslı yazan yerde başka birinin adı yazıodu sildim Aslı yazdım =imza-avatar takımı..imza= bunu bn yaptım=imza avatar takımı...avatar= bu tamamen bnm yapımım...ima+avatar...imza= bu tamamen bnm yapımım...ima+avatar...avatar= bu başkasınındı..başkasının adını sildim senin adını yazdımm = imza yapılıydı diğer yazıları bn yazdımm...avi+imza...imza= avatar..bnm yapmımım= bu da yapılıydı aslı yazdım bi de kalp fln koydum...avi+imza taqım=imza= buda yapılıydı aslı yasdım bide süs koydum = daha devamı var..Sonra koyucam bitanemmm...Seni çoooooqqq sefiormmm...... | |
|
| |
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 1:15 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 595 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : cemremi,ayşenuru,hazeli,diloşu İş/Hobiler? : Dans,bilgisayar,müzik!!! Sitemiz Nasıl? : MÜKEMMMELLL!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermede siteyi ben kurdum =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 3:25 pm | |
| çooooook teşşekkür ederim hepsi mükemmel olmuş şimdi sizin yüzünüzden imzama sığdıramıommm gerçekten çok sağolun cnm kankylerım bnm.siz çok çok çok çok çok seviyorummmmmm.hepsini çok beğendimm ellerinize emeğinize sağlıkkk hepsi mükemmel olmuşşş.böyle başkasında görüpte bndede olsa dediğim imza-avatarlar valla çok sağolunnnn | |
|
| |
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 3:58 pm | |
| bişi deil tatlım beğenmen yeteli | |
|
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 4:26 pm | |
| evt..btom bişi diil =) ....ilk gif denemelerim sanaa....gelcek brzdan çerçeveli şekildee...=) | |
|
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 01, 2008 5:52 pm | |
| | |
|
| |
Süper_Cemreci UZMAN ÜYE!
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslıyı İş/Hobiler? : Öğrenci Sitemiz Nasıl? : SüPeR Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Cemre HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) C.tesi Ağus. 02, 2008 10:08 pm | |
| | |
|
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Paz Ağus. 03, 2008 11:51 am | |
| | |
|
| |
Süper_Cemreci UZMAN ÜYE!
Mesaj Sayısı : 165 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslıyı İş/Hobiler? : Öğrenci Sitemiz Nasıl? : SüPeR Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Cemre HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 17/07/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Paz Ağus. 03, 2008 11:57 am | |
| cnm pardon senin adını yzmayı unuttum :Dbu arada aslıyıda kıskandım valla benim doum qünümde hiçbir sitede böle qüzel hediyeler verilmedi nese cemre kusura bakma adını yazmayı unuttum | |
|
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Paz Ağus. 03, 2008 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Süper_Cemreci UZMAN ÜYE!
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Paz Ağus. 03, 2008 12:13 pm | |
| ewt qüzel | |
|
| |
tugce81 BENDEN YÜKSEKLER VAR =(
Mesaj Sayısı : 126 Yaş : 28 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Ölümüne yoshy İş/Hobiler? : yoshym ile ilgili her şey Sitemiz Nasıl? : spr ve ötesi Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : £ren_£roş adminimiz HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 25/06/08
| |
| |
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Ptsi Ağus. 04, 2008 7:21 pm | |
| 14 diil cnm 13 yaşında oldu...! 1995 doğumlu Aslıcımm | |
|
| |
Süper_Cemreci UZMAN ÜYE!
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Salı Ağus. 05, 2008 2:12 pm | |
| | |
|
| |
tugce81 BENDEN YÜKSEKLER VAR =(
Mesaj Sayısı : 126 Yaş : 28 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Ölümüne yoshy İş/Hobiler? : yoshym ile ilgili her şey Sitemiz Nasıl? : spr ve ötesi Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : £ren_£roş adminimiz HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 25/06/08
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Cuma Ağus. 08, 2008 9:53 pm | |
| ya özür o zaman değiştirim aslı isterse ya pardon. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) Salı Mayıs 12, 2009 5:03 pm | |
| - Alıntı :
- HERKESE TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER KONUYU ARTIK KİLİTLİYORUM NEREDEYSE BİR SONRAKİ YAŞ GÜNÜM GELİYOR =)
| |
|
| |
| 1 Ağustos Aslı'mın doğum günü...!=) | |
|