eren*bkc £r£N D£LİSİ ADMİN
Mesaj Sayısı : 595 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : cemremi,ayşenuru,hazeli,diloşu İş/Hobiler? : Dans,bilgisayar,müzik!!! Sitemiz Nasıl? : MÜKEMMMELLL!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : kimse önermede siteyi ben kurdum =) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: YORUMLARINIZ Perş. Tem. 10, 2008 8:53 pm | |
| | |
|
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslı'mmm ve Dilara'mmm... İş/Hobiler? : Yoshym, Yoshym, Yoshym Sitemiz Nasıl? : SüpeRR...! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Aslı'm=) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: YORUMLARINIZ Salı Tem. 15, 2008 9:34 pm | |
| gsL bişe bn rüya görmem ama yani hatırlamam gördüqlerimi | |
|
enbüyükardacı AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 533 Yaş : 28 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Yoshy[m]&Gülçin[m]Ekstra=Arda*Zac. İş/Hobiler? : Voleybol oynarım * Resim yaparım * Ardamla Yatar * Yoshymle Kalkarım... Sitemiz Nasıl? : Süepr Ötesi*.*.! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Google Amca...! HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 16/07/08
| Konu: Geri: YORUMLARINIZ Perş. Tem. 17, 2008 2:32 pm | |
| güzel ama ben rüya göremem | |
|
!...D!L@R@...! AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : C€MR€ İş/Hobiler? : Chat Yapmak Sitemiz Nasıl? : GÜZEL AMA HEPSİ SOKAĞI BENİM FİKRİM!!!!!!!!!!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YORUMLARINIZ Perş. Tem. 17, 2008 7:43 pm | |
|
En son ===ŞeKeR=== tarafından Perş. Tem. 17, 2008 8:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Yoshy_Delisi AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 702 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : Aslı'mmm ve Dilara'mmm... İş/Hobiler? : Yoshym, Yoshym, Yoshym Sitemiz Nasıl? : SüpeRR...! Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : Siteyi Kim Önerdi...! : Aslı'm=) HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 29/06/08
| Konu: Geri: YORUMLARINIZ Perş. Tem. 17, 2008 8:12 pm | |
| hzelde bzm gibi hatırlamıo.yani görmediimizi sanıorz | |
|
!...D!L@R@...! AKTİF ÜYE
Mesaj Sayısı : 351 Yaş : 29 SİTEDEN EN ÇOK KİMİ SEVDİN? : C€MR€ İş/Hobiler? : Chat Yapmak Sitemiz Nasıl? : GÜZEL AMA HEPSİ SOKAĞI BENİM FİKRİM!!!!!!!!!!!! Grup Hepsiden Kimsin? : Şu Anda Bulunduğun Konum? : Hangi Takım? : Ruh Halin? : Sanal Hayvanın? : HANGİSİ? : AVATAR+İMZA (TAKIM)...!!! HEPSİCİLER GÜCÜ...!!! : REP PUAN..! : Kayıt tarihi : 02/07/08
| Konu: Geri: YORUMLARINIZ Perş. Tem. 17, 2008 8:44 pm | |
| ewt cnm | |
|